Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-28@23:00:57 GMT


اگر ایران نجنبد، پول هند به جیب عربستان می رود!

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۰۳۸۵۷۳


اگر ایران نجنبد، پول هند به جیب عربستان می رود!

طی دهه آینده، هند می خواهد سرمایه گذاری اش را برای برآورده ساختن نیاز نفت و گاز کشور، ۳۰۰ میلیارد دلار افزایش دهد. به گفته وزیر نفت هند، این کشور باید تولید گاز طبیعی و نفت خام را افزایش دهد و پس از تصفیه، آن ها را به خانه ها انتقال دهد.
به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از Russia Today، دارمندرا پرادهان، وزیر نفت هند در مصاحبه با بلومبرگ گفت: "هند در جایگاهی ست که افزایش تقاضا دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"

وی افزود: "مصرف سرانه انرژی ما یک چهارم جهان است. در هند، طبقه ای متوسط در حال ظهور است. سرانه مصرف انرژي در حال افزايش است. بنابراین، ما نیازمند انرژی هستیم. در این میان هیچ راه میانبری وجود ندارد."
در حالی که تقاضا برای نفت در کشور های دیگر یا ثابت است و یا در حال کاهش، صنعت نفت امید زیادی به هند و چین دارد، کشور هایی که تقاضای نفت و گاز آن ها در حال افزایش است. گفتنی ست که این دو کشور روی هم ۴۰ درصد از جمعیت جهان را تشکیل می دهند.
برنامه هند برای افزایش ۳۰۰ میلیاردی سرمایه گذاری بر روی نفت و گاز، قابل مقایسه با برنامه ۳۰۰ میلیارد دلاری آرامکو ی عربستان برای سرمایه گذاری بر روی تولید نفت است که انتظار دارد ظرف چند سال آینده تقاضا برای نفت، عرضه تری را طلب کند.
هند سومین وارد کننده نفت پس از چین و ایالات متحده آمریکا است و در سال گذشته تقریبا ۶۱ میلیارد دلار خرج واردات نفت کرده است.
هفته گذشته ایران اعلام کرد که هند متعهد شده است ۱۱ میلیارد دلار در زیر ساخت های گاز طبیعی و LNG ایران سرمایه گذاری کند.
با افزایش مصرف گاز در هند، این کشور به دنبال تامین نیاز خود از منابع مختلف است. ایران، که از تحریم ها خلاصی یافته است یکی از گزینه های خوب این کشور برای سرمایه گذاری می باشد.
ایران متضمن بازگشت سود خوبی برای سرمایه گذاران هندی ای شده است که حاضر به سرمایه گذاری ۱۱ میلیارد دلاری بر روی گاز طبیعی و زیرساخت گاز مایع طبیعی شده اند.
طبق گفته نارنجرا کومار ورما، مدیر عامل شرکت هندی ONGC Videsh، این شرکت در نظر دارد ۶ میلیارد دلار بر روی میدان گازی فرزاد-B سرمایه گذاری کند و بقیه ۱۱ میلیارد را برای ساخت تأسیسات صادرات گاز طبیعی مایع هزینه کند.
ورما در مصاحبه ای با NDTV گفت: "ما بهترین پیشنهاد خود را به آنها داده ایم. اکنون، تصمیم با آنها ست که موافقت کنند یا خیر."
مدیر اجرایی افزود: "ما به وضوح با مقامات ایرانی راجع به ضرورت میزانی از بازده اولیه صحبت کرده ایم."
ورما می گوید، این شرکت انتظار دارد که بازگشت سرمایه حدود ۱۸ درصد باشد و شرکت های هند می خواهند تمام گاز صادر شده از این پروژه را خریداری کنند.
هند بزرگترین خریدار LNG در جهان است. این کشور از سال 2009 به دنبال ایفای نقشی در زمینه توسعه میدان نفتی فرزاد-B است. تخمین زده شده که ذخایر گازی فرزاد-B تقریبا ۱۹ تريليون فوت مکعب باشد.
تحلیلگران می گویند، در حالی که هند تلاش می کند به جای زغال سنگ و نفت به استفاده از گاز روی آورد، هنوز باید زیرساخت های بیشتری برای واردات گاز مهیا کند. برچسب ها: تابناک اقتصادی ، اقتصاد ، نفت ، هند ، گاز ، صادرات نفت ، آرامکو عربستان

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۳۸۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۲ هزار بازرگان خارجی و ۸۰ کشور در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»

علی اصغر شالبافیان معاون گردشگری کشور ظهر امروز شنبه ۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با حضور در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴) که صبح امروز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران افتتاح شد از سالن فرش دست‌باف، صنایع‌دستی و گردشگری بازدید کرد.

شالبافیان با اشاره به استقبال بیش از ۸۰ کشور و دو هزار تاجر و بازرگان خارجی از اکسپو ۲۰۲۴ ایران افزود: وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با دو ماموریت در این نمایشگاه حضور دارد.

او معرفی ظرفیت‌ها و محصولات گردشگری کشور را به‌عنوان ماموریت اصلی مطرح کرد و ادامه داد: متناسب با این ماموریت محتوا‌های مکتوب و ویدئویی متعدد و متنوعی تهیه شده است که علاوه بر پاویون وزارتخانه در نقاط مختلف نمایشگاه به بازدیدکنندگان ارائه می‌شود.

معاون گردشگری کشور تصریح کرد: در درب ورودی سالن‌های نمایشگاه استند‌هایی همراه با کیو آر کد به هشت زبان جانمایی شده است که برای بازدیدکنندگان امکان دسترسی کامل و متنوعی را به جاذبه‌ها و واقعیت‌های جامعه ایران فراهم می‌کند.

شالبافیان با بیان اینکه در تولید محتوای امسال تنها معرفی جاذبه‌های گردشگری مدنظر نبوده است، نشان دادن ویژگی‌های جامعه ایران و برقراری امنیت در پهنه کشور را در محتوا‌های عرضه شده حائز اهمیت عنوان کرد.

او حضور فعالان گردشگری و صنایع‌دستی را به‌منظور تعامل با تجار سایر کشور‌ها دومین ماموریت وزارتخانه عنوان کرد و افزود: دو سالن برای عرضه و ارائه محصولات صنایع‌دستی در اختیار فعالان این حوزه قرار گرفته است و در حوزه گردشگری نیز برخی دفاتر خدمات مسافرتی برای تسهیل سفر تجار و ارائه بسته‌های سفر آتی در نمایشگاه حضور دارند.

معاون گردشگری کشور برگزاری این نمایشگاه را با توجه به وقایع اخیر کشور حائز اهمیت دانست و از آن به‌عنوان مهم‌ترین ویژگی اکسپو امسال نام برد و ادامه داد: برگزاری این نمایشگاه نشانگر امنیت موجود در کشور است که این واقعیت تصویری می‌تواند توسط تجار و بازرگانان به دنیا مخابره شود و اندک تردید‌های به وجود آمده به دلیل شرایط اخیر را خنثی کند.

شالبافیان در توضیح ارائه بسته‌های سرمایه‌گذاری در این نمایشگاه گفت: یکی از محور‌های فعالیت بازرگانان و تجار می‌تواند سرمایه‌گذاری روی پروژه‌های گردشگری باشد که به این منظور ۶۰۰ بسته سرمایه‌گذاری که فعالیت‌های اداری و مجوز‌های آنها اخذ شده آماده شده است.

معاون گردشگری کشور ادامه داد: همچنین از ۶۰۰ بسته سرمایه‌گذاری آماده شده ۱۶۰ پروژه دارای حجم سرمایه‌گذاری بالای ۴ میلیون دلار هستند.

او با بیان اینکه رویداد‌های این چنینی می‌تواند به جذب سرمایه‌گذاری خارجی کمک کند، افزود: از ابتدای دولت سیزدهم حجم سرمایه‌گذاری خارجی در حوزه گردشگری رشد ۱۸ برابری داشته و تا پایان سال ۱۴۰۲ به رقم ۲۵۶ میلیون دلار رسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری میراث و گردشگری

دیگر خبرها

  • پنجاهمین نشست بانک توسعه اسلامی در عربستان آغاز شد
  • کمک 500 میلیارد دلاری چین به پروژه شهر هوشمند نئوم
  • کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد
  • حضور ۲ هزار بازرگان خارجی و ۸۰ کشور در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • حضور استان فارس در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • طلوع فارس بر قله توانمندی‌های ایران
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • آغاز همکاری حمل ونقل بین المللی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار کلید خورد